Pages Navigation Menu

Kuća hrane, vina i umjetnosti

Rajska ponuda iz Paradisa

Boravite na otoku Rabu u luksuznom apartmanu u samoj jezgri  starog grada Raba, uz samu gradsku ložu podignutu u 15. st. te obnovljenu romaničku palaču iz 12. st.

Okruženi velikom kolekcijom umjetničkih djela i pristupom galeriji Paradiso koja svake godine izlaže trenutno najnovija djela umjetničke kolonije Paradiso. Objedujte u jednom od najljepših restorana na Jadranu koji postoji već dvadeset i pet godina. Koji se u svom poslovanju oslanja se na više od pedeset godina staru obiteljsku tradiciju bavljenja enogastronomijom. Otvorena terasa, romantični balkoni restorana i ljepota starih zidina prizivaju jedinstveno ozračje Mediterana. U ponudi stoji širok spektar domaćih i stranih jela, ribljih i mesnih specijaliteta, te tjestenina.

Vina predstavljena u vinoteci mogu se konzumirati u restoranu uz hranu ili sama u obliku degustacija i naravno, mogu se kupiti kako bi se uživala u vama najdražem društvu. U vinoteci Paradiso možete upoznati vrhunska i kvalitetna vina iz Istre, s otoka Krka, otoka Hvara, poluotoka Pelješca, Slavonije, Moslavine, Hrvatskog zagorja i Prigorja. Sve to navedeno je uključeno u “Rajskoj ponudi” Paradisa.